banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Balıklıgöl MHP

Engelleri Birlikte Aşıyoruz

 

 

Şanlıurfa AB Bilgi Merkezi tarafından gerçekleştirilecek panel, 14 mayıs 2013 Salı 14.00 - 17.30 saatleri arasında Şair Nabi Kültür Merkezinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Engeliler Müdürlüğü Mehter ve Sıra gecesi takımının katılımı ile düzenlenecek. Gerçekleştirilecek olan “Engelleri Birlikte Aşıyoruz” Paneli’ne Şanlıurfa Vali Yrd. Aylin Kırca Duman, Şanlıurfa Belediye Yrd. Fevzi Yücetepe. Beyaz Ay Derneği Başkanı Lokman Ayva ve Şanlıurfa Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğinden Uzm. Dr. Ahmet Bayat katılacak.

 

 

En iyi örneklerinde biri olan İstanbul engelliler mehter ve sıra gece ekibini getirilerek engellilerin neleri paylaştığını göstermek noktasında düzenlenen panele katılımın yoğun olması bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.