banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Enerji Bir-Sen üyelerine iftar



Düzenlenen iftar programına, Ankara’dan Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut KAÇAR ve Memur-Sen Genel Eğitim ve Sosyal İlişkiler Sekreteri Ahmet KAYTAN Komşu İllerden Gaziantep Enerji Bir-Sen İl Başkanı Ali YÜCEL,  Adıyaman İl Yönetim Kurul Üyeleri katıldı. Kurum amirlerimden DSİ 15. Bölge Müdürü Yrd. Mehmet Sadan SEVER ve Şube Müdürleri, Dicle EDAŞ İl Müdürü Aziz GÜNDÜZ , Dicle Edaş, Müdür Yardımcısı Mehmet KIZILKANAT ve Şube Müdürleri, Şanlıurfa Vakıflar Bölge Müdürü Müslüm TÜYSÜZ, TEİAŞ Şanlıurfa İşletme Müdürü Beyhan POLAT, Şanlıurfa Tes-İş Şube Başkanı Ramazan DÜZME, Şanlıurfa Memur-Sen İl Başkanı Mahmut ATÇI ve Memur-Sen’e Bağlı Şube ve İl Başkanları, başta olmak üzere, sivil toplum örgütü temsilcileri, Ak Parti İl  Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda Enerji Bir-Sen üyesi katıldı.

Enerji Bir-Sen GAP Şube Başkanı Abdulkadir KILIÇ ve Memur-Sen Genel Eğitim ve Sosyal İlişkiler Sekreteri Ahmet KAYTAN  birer selamlama konuşması yaptılar
Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut KAÇAR iftar programına katılanlara Sendikal mücadelenin önemini ve yeni yasallaşan sendika yasası süreci hakkında bilgi verdi. Ayrıca mecliste yaptığı bazı çalışmalardan söz etti. .

Programın sonunda Enerji Bir-Sen GAP Şube Başkanı Abdulkadir KILIÇ.
iftar programına katılan Misafirlerin, Kurum Amirlerin ve Üyelerinin gösterdikleri ilgiden dolayı Teşekkür ederek yaklaşmakta olan Kadir Gecesini ve Ramazan Bayramını kutlayarak tamamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.