banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Emre Uslu terörün bitme zamanını verdi

Taraf gazetesi yazarı Emre Uslu, kendisine yöenelik eleştirilere cevap verirken, dolaylı yoldan terörün biteceği zamanı da verdi.

ROTAHABER - PKK saldırılarını önceden tahmin eden ve bunları köşesinde paylaşan Taraf yazarı Emre Uslu, kendisine yöneltilen 'Kasıtlı olarak gündemde ön plana çıkarıldığı' yönündeki eleştirilere cevap verdi.

Uslu Twitter'dan yaptığı açıklamada, Türk medyasında ' Bazi donemler kendi gazetecilerini de one cikarir?' şeklinde bir  algı olduğuna dikkat çekerek, "Benim icin bunu diyorlar son zamanlarda. Katılmıyorum. Bence bazı konularin gazetecisi/aydini/akademisyeni vardır. O konu gündeme gelirse doğal olarak o gazeteci de gundeme gelir" dedi..

O gazetecinin uzmanlık alanı olduğu gündemin bitmesi ve gazetecinin de kendini yenilememesi durumunda o dönemle birlikte kendisinin de biteceğini vurgulayan Emre Uslu, "Bence bu onemli bir ayrintı. Bu arada insallah bu dönem de biter." diyerek kendisinin gündemden düşeceği günü beklediğini kaydetti.

Kendisinin bu kadar ön plana çıkarılmasının nedenini de açıklayan Uslu, bu nedenleri de şöyle açıkladı; " Kürt kimliğinin dönüşümü, PKK'nın rolü ile Hizbullahın rolünü kıyaslamalı doktora tezi yaptim. DDolayısıyla aktörleri de faktörleri de yakindan biliyorum. Bir de emniyet kokenliyim ve bu bana develtin icinden bakma avantaji da sağlıyor."

İşte Emre Uslu'nun twitter'dan yaptığı o açıklama...


ROTAHABER

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.