banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Emniyet'ten Gezi Parkı kararı

İstanbul Emniyeti'nde düzenlenen mini "kriz zirvesi"nden, Pazartesi gününden önce göstericilere herhangi bir müdahale yapılmaması kararı alındı.

Vatan Caddesi'nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ve İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Turan Çolakkadı'nın da katıldığı mini bir güvenlik zirvesi yapıldı.

İsmail Sağıroğlu'nun Radikal'de yer alan haberine göre, yaklaşık 3 saatlik bir zirvenin ardından herhangi bir açıklama yapılmadı. Toplantıda Gezi Parkı eylemlerinin değerlendirildiği ve sorunun giderilmesi için bütün seçeneklerin masaya yatırıldığı belirtiliyor. Toplantı sonrası ilk izlenimlere göre; olaylara Pazartesi'den önce bir müdahale yapılması beklenmiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.