banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Emniyet müdüründen kahvede 'kontör' uyarısı VİDEO
Bir araya geldiği vatandaşlara öncelikle vatandaşlık haklarını anlatan emniyet müdürü Mehmet Küçükseymen polisin vatandaşın malını ve canını korumakla yükümlü olduğunu söyleyerek her türlü konuda bir telefon kadar yakın olan polis teşkilatından yardım isteyebileceklerini ifade etti.



Son zamanlarda artan dolandırıcılık ve hırsızlık olaylarına değinen Küçükseymen vatandaşları bu konuda dikkatle uyardı. Emniyet Müdürü Küçükseymen “ Çevrenizde tanımadığınız şüpheli kişiler olduğu zaman bunu bizimle paylaşın ve bu konuda bizi aramaktan asla çekinmeyin” dedi. Özellikle son zamanlarda artış gösteren kontör dolandırıcılığı konusunda vatandaşları bilgilendiren ve uyaran Küçükseymen “ Sizi arayıp kendini polis, hâkim, savcı olarak tanıtan ve numaranızın yasadışı olaylarla bağlantılı bir yerlerde çıktığını söyleyen olursa bunlara asla itibar etmeyin. Buna bağlı olarak şantaj amaçlı olarak sizden para veya kontör isteyen olursa bunu zaman geçirmeden anında muhakkak bizimle paylaşın” dedi.



Eğitim konusuna da değinen Hilvan Emniyet Müdürü Mehmet Küçükseymen, toplantıya katılan vatandaşların eğitim yaşındaki çocuklarına daha fazla ilgi ve alaka göstermelerini istedi. Özellikle de eğitim yaşındaki çocukların ve gençlerin sanal ortamdaki tehlikelerden uzak tutulmaları gerektiğinin altını çizdi.



Bilgilendirme için emniyet müdürüne teşekkür eden vatandaşlar, bu tür toplantıların daha sıkça yapılmasını talep ederek emniyet müdürüne teşekkür ettiler. 

VİDEO


Hilvan emniyet Müdürlüğü Huzur Toplantısı ile balikligol_com

Mustafa Ufak / Hilvan

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.