banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Emniyet Müdürü Likoğlu'ndan Urfalılara Bayram Sitemi VİDEO

Bayramın kutsaliyetinden dolayı Urfalıların bir birilerine karşı müsamaha göstermeleri gerektiğini belirten Likoğlu; "Şanlıurfalıların bayramını tebrik ediyorum. Güzel bir bayram yaşıyoruz. Kutsal bir gün. Üzücü şeylerde yaşanıyor. Şanlıurfalılara sitem ediyorum. Telsizde olayları takip ediyorum. Bu kutsal günde bile halk olarak rahat duramıyoruz. Halkımız kendisine gelsin. Kavda şiddeti bıraksın. Bari bu özel günde biraz bir birimize karşı müsamaha gösterelim" dedi.

 

Maytap ve çeşitli patlayıcılara karşı Ramazan Bayramında bile etkin bir şekilde mücade ettiklerini vugulayan Likoğlu, sözlerini şöylşe sürdürdü; "Kentin her tarafında ekiplerimiz çalışıyor. Yunus timlerimizde dünden itibaren sokağa çıktılar. tabiki bu her evde polis olamayacağına göre hala az da olsa var. ama etkin bir şekilde mücadelemiz sürüyor" dedi.

Ömer ASLAN / www.balikligol.com

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.