banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Beyaz Saray

Mardin'de Emniyet Müdürlüğüne saldırı - patlama yerinden ilk görüntüler

 

Midyat ilçe Emniyet Müdürlüğüne saat 10.50 sıralarında bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi. Saldırıda ilk belirlemelere göre 1'i polis 2'si sivil 3 kişi hayatını kaybetti, 40 kişi yaralandı. Yaralılardan 2'sinin durumunun ağır olduğu ve Mardin Devlet Hastanesine sevk edildiği öğrenildi.

Olay yerine çok sayıda ambulans ve takviye ekibinin yanı sıra çıkan yangını söndürmek için de itfaiye sevk edildi. Saldırı sonrası silah sesleri duyulurken bir kilometre alandaki ev ve işyerlerinde hasar oluştu.

Saldırının hafif ticari bir araçla yapıldığı öğrenilirken saldırganın önce ilçe emniyet müdürlüğünün kapısına dayandığı, içeri giremeyince aracı patlattığı belirtildi. Saldırıda canlı bomba da ölürken patlama sonrası 1'i polis 2'si sivil de hayatını kaybetti. Yerel kaynaklardan alınan bilgilere göre kayıt dışı yaralılarla birlikte 90'a yakın kişi yaralandı. (Süleyman Tunç- İLKHA)

 

 

Ayrıntılar gelecek… (Süleyman Tunç- İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.