banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Urfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Emniyet dolandırıcılık için cepten uyardı

Emniyet Genel Müdürlüğü, cep telefonları abonelerine, cep telefonları kullanılarak gerçekleştirilen, son dönemde artan dolandırıcılık olaylarıyla ilgili SMS (kısa mesaj) gönderdi.

 Emniyet Genel Müdürlüğü, cep telefonu abonelerine gönderdiği kısa mesajla, kendisini kamu görevlisi olarak tanıtıp dolandırıcılık yapanlara karşı itibar edilmemesi konusunda uyardı.

 

Kimden bölümünde Emniyet Genel Müdürlüğünün kısaltması olan EGM ifadesi bulunan kısa mesajda, Kendisini kamu görevlisi olarak tanıtan ve türlü bahanelerle kontör/para isteyenlere itibar etmeyiniz deniliyor.

 

Mesajın alt bölümünde ise cep telefonu aboneleri, detaylı bilgi için www.asayis.pol.tr – 155 telefon ve internet adresine yönlendiriliyor.

Sitemizin Genel Yayın Yönetmenine de gönderilen mesajı sizlerle paylaşıyor ve uyarıyoruz.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.