banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya İbrahim Tatlıses Müzik Müzesi

Emniyet 165.ci yılını kutladı

Vali Nuri Okutan'a emniyet mensupları çiçek verirken, Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar da Vali Nuri Okutan'ın okul öncesi eğitim çalışmalarındaki katkıları sebebiyle plaket verdi.

Vali Nuri Okutan da geçtiğimiz günlerde başarılı bir operasyonla DNA örneklerinden yola çıkarak 2 yıl önce gerçekleştirilen cinayeti aydınlatıp, faillerin yakalanmasını sağlayan cinayet masası ekibini takdir belgesi ile ödüllendirdi. 

Heyet ile hatıra fotoğrafı da çektiren Vali Nuri Okutan yaptığı açıklamada, "Her yıl 10 Nisanda Polis Teşkilatımızın Kuruluş yıldönümünü kutlayıp, polis haftası şeklinde anıyoruz. Bugün bu haftayı ilimizde başlatıyoruz. Bu münasebetle bir takım etkinlikler yürüteceğiz. Tüm polis arkadaşlarımın Polis Haftası günlerini kutluyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum….

Cumhuriyetle Devletle bütünleşmiş önemli müesseseler vardır. Onlardan biri de Polis Teşkilatıdır. Olmazsa olmazımızdır. İlimizde ekonomik, sosyal ve kültürel her boyutta gelişmeyi arzu ediyoruz. Ama burada güvenlik olmazsa emniyet asayiş güvenliği yeterince sağlanmazsa bu gelişmeyi kat edemeyeceğimizin farkındayız. Sadece bizim ilimizde değil dünyanın her tarafında böyledir. Eksiğimiz gediğimiz vardır olabilir. Her zaman her boyutta eksik olabilir ama bir iyi niyetin iyi niyetli bir gayretin olduğunu hepimiz biliyoruz. Bunların farkındayız ve onların bu gayretli çalışmaları tebrik ediyorum. Bu hizmetler yürütülürken iki önemli husus var. İnsan hakları hususunda çok duyarlıyız. Hukukun içinde faaliyetlerimizi yürütmek arzusundayız ve Polis teşkilatı bunu en iyi şekilde tatbik etmeye çalışmaktadır. Yalnız bu ağır yükü yüklenirken Polis Teşkilatının da teknik gerek cihaz gerek araç gereç itibariyle donatılması gerekiyor. Şimdi bizde ilin Valisi onların amirleri olarak bu imkânlarını olabildiğince geliştirmek zorundayız. İnşallah mobese dâhil çalışma imkânlarını onları sağlayabilirsek verimi çok daha üst noktaya geleceğine inanıyorum. Ben bu vesileyle tüm emeği geçen arkadaşlarımı duyarlılıklarından dolayı bu gayretli heyecanlarından dolayı iyi niyetli çabalarından dolayı teşekkür ediyorum çalışmalarında başarılar diliyorum. Başta Şanlıurfa olmak üzere Bu Ülke sizlerin iyi niyetli gayretleri sayesinde çok daha güzel noktalara kavuşacaktır." Diyerek sözlerini noktaladı.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.