banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Balıklıgöl Balıklıgöl

Eminağaoğlu İle TİBTli Ocaklı Bir Arada

Türk-Kürt çatışması çıkarmak amacıyla BDP Genel Merkezi ile bazı Kürt işadamlarına silahlı saldırı planladığı iddia edilen Türk İntikam Birliği Teşkilatı ile (TİBT) ilgili ilginç bağlantılara ulaşıldı.

Örgüte yönelik operasyonda tutuklanan Nebi Kutalmış Ocaklının, eski YARSAV Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu ile görüntüleri ortaya çıktı. 

Turktime internet sitesinin haberine göre, soruşturmayı yürüten cumhuriyet savcılığınca hazırlanan fezlekede Eminağaoğlu ile Ocaklının yan yana çekilmiş fotoğraflarına yer verildi.

Ocaklının Ergenekon sanığı Muammer Karabulut ile fotoğrafı da deliller arasında gösterildi. Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz mart ayında Çankayada ulusalcı çizgisi ile bilinen AKVİL (Avrasya Kültür İşbirliği ve İş Lobisi) Vakfında, eski İlteriş Türkçüler Derneği Başkanı Nebi Kutalmış Ocaklı ile anafor.org isimli haber sitesi yazarlarından Süleyman Aygünün de aralarında bulunduğu yaklaşık yirmi kişi bir toplantı düzenledi. Toplantı sonrasında Nebi Kutalmış Ocaklı, AKVİL Vakfı Genel Başkanı Metin Genç, Süleyman Aygün ve Zafer Yücel ile birlikte GMK Bulvarındaki Sümer Restaurantta yemek yediler. Daha sonra yemeğe Ömer Faruk Eminağaoğlunun da katıldığı belirlendi. Eminağaoğlunun bina girişinde karşılandığı, TİBT terör örgütü üyesi olmak suçundan tutuklanan Nebi Kutalmış Ocaklının yanına oturduğu fotoğraflandı.

/

HER TÜRLÜ KİŞİYLE BİR ARAYA GELEBİLİRİM
TİBTe yönelik operasyonda tutuklanan Nebi Kutalmış Ocaklı ile birlikte görüntülenen eski YARSAV Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu, fotoğraflarla ilgili, Ergenekon soruşturmasından tutuklu Ergun Poyrazla irtibatlandırılmaya çalışılıyorum. Haberler, hafta sonu YARSAV genel kurulunu etkilemeye dönük. ifadelerini kullandı. Ocaklı ile nasıl bir araya geldiği konusunda bir değerlendirme yapmayan Eminağaoğlu, İddialara gülüyorum. Varsa çıkarsınlar, benim alnım ak. Herhangi bir kaygım yok. Türkiyede siyasi düşüncesi ne olursa olsun her türlü kişiyle bir araya gelmekten çekinmem. dedi.

Öte yandan yakalanan TİBT üyelerinin suç dosyaları kabarık çıktı. Emniyet kayıtlarına göre, örgüt üyesi Nebi Kutalmış Ocaklının 3167 sayılı Çekle Ödml.Düznl. ve Çek Hami. Korn. Hak. Kanununa muhalefet suçundan Ankara Asayiş Şube Müdürlüğünce 4 adet suç kaydı bulunduğu ve arandığı tespit edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.