banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Emekliler TOKİ için dilekçelerini valiye sundu

Türkiye Emekliler Derneği Van Şubesi mensupları, Vali İbrahim Taşyapan'ı makamında ziyaret etti. Emekliler, ziyarette Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından kendilerine verilecek olan konutlar için gerekli belge ve olurun alınmasına yönelik dilekçelerini sundular.

Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) emeklilere sunduğu imkân kapsamında Türkiye Emekliler Derneği Van Şubesi'ne yapılan başvurulara ilişkin belgeleri ve gerekli olurun alınması için yazılan dilekçeyi Vali Taşyapan’a sunan Emekliler Derneği Van Şube Başkanı Mehmet Kaya, TOKİ konutlarına yoğun talep olduğunu ifade ederek, bu projenin emekliler için bulunmaz bir nimet olduğunu söyledi.

Vali İbrahim Taşyapan ise dernek mensupları İhsan Akdeniz, Taşdemir Güven, Reşit Adlı ve Mehmet Kaya'nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek TOKİ projelerinin ülke çapındaki emeklilere hayırlı olmasını diledi.

Ziyaret gerekli belge ve dilekçelerin sunulmasının ardından sona erdi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.