banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Urfa

Emekli olamayınca İntihara Kalkıştı

Şanlıurfa’da B.T. adlı şahıs, malulen emeklilik başvurusunun kabul edilmediği gerekçesiyle SGK il binasının 3. katına çıkarak intihar girişiminde bulundu.

Olayın haber verilmesi üzerine gelen itfaiye ekibi, branda açarak tedbir aldı. İntihar girişiminde bulunan B.T, SGK Müdürü Nasuh Dogan’ın ikna çalışmaları sonucunda bundan vazgeçti. Daha sonra fenalık geçiren B.T’ye sağlık görevlileri müdahale etti.

Edinilen bilgiye göre; gözlerinden rahatsız olan B.T, malulen emekli olmak için SGK’ya başvurdu. SGK,  B.T’yi Gaziantep’teki bir hastaneye gönderdiği. Hastaneden red raporu gelince B.T. yine itiraz dilekçesini Şanlıurfa SGK Müdürlüğüne teslim etti. Bunun üzerine SGK’nın 20 Mayıs’ta raporu Ankara’ ya gönderdiği ve halen cevabının gelmediği öğrenildi.

(Sedat Kuşulay–İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.