banner2
Öne Çıkanlar PapeAlioune Ndıaye Dergah Camisi İmam Hatibi İbrahim Onat Pamuk (Kütlü) Pakistan MİLGEM Korvet Projesi MİLGEM Korvet Projesi

EMEKLİ BİR-SEN Başbakana Mektup

Emekliler Birliği Sendikası (Emekli Bir-Sen) Şanlıurfa Şubesi üyeleri, banka promosyonları ve kendilerine yönelik yapılan maaş zammıyla ilgili Başbakan Recep Tayyip Erdoğana mektup gönderdi.

Sarayönü Postanesi önünde basın açıklaması yapan Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet İmre, Hükümetin emeklilere verdiği maaş zammıyla onları ikinci sınıf insan yerine koyduğunu savundu.
     Emeklilerin promosyon durumunun da netleşmediğini ifade eden İmre, şunları kaydetti:
     Banka maaş promosyonlarının faillerinin bulunması ve söz konusu paranın emeklilere verilmesi için genel merkezimizin başlattığı 81 ilde sayın Başbakana mektup gönderme eylemini gerçekleştiriyoruz. Yaşanabilir bir maaş alana kadar her sorumlu kapıyı çalmaya devam edeceğiz. Ümit ederiz ki sayın Başbakan bu mektubumuzu dikkate alır, emekli ile çalışan arasındaki farkı giderir.
     CHPyi de eleştiren İmre,Resepsiyona katılıp katılmamanız bizi ilgilendirmiyor. Hiç mi halktan yana tavrınız olmayacak. Boş şeylerle uğraşıyorsunuz bütün çabanız iktidara artı kazandırmaktır. Böyle muhalefet olmaz diye konuştu.
     Daha sonra PTT içerisine giren sendika üyeleri Başbakan Recep Tayip Erdoğana gönderilmesi için hazırladıkları mektubu postaladı.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.