banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Elinde bomba patlayan çocuk ağır yaralandı

Mardin’in Kızıltepe ilçesi Koçhisar mahallesinde, bir evin damında siyah poşet içerisine bırakılan el yapımı patlayıcıyla oynayan 9 yaşındaki Tahsin U.(9) ve Ramazan Ş.(9) isimli çocuklar bombanın patlaması sonucu yaralandılar.

Patlayıcı ile oynadığı belirtilen Tahsin U.’nun elinde patlayan patlayıcının Tahsin U.’nun sol elini kopardığı ve vücudunun çeşitli yerlerinden ağır yaralandığı belirtilirken, yanında bulunan arkadaşı Ramazan Ş.’nin ise hafif yaralandığı belirtildi.

Olay yerinde bulunan vatandaşlar tarafından yaralanan çocuklar Kızıltepe Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken, ağır yaralanan Tahsin U.’nun yapılan ilk müdahalenin ardından ameliyata alındığı belirtildi.

Olay yerine gelen olay yeri inceleme ekibi ise patlama yerinde güvenlik şeridi çekerek incelemelerde bulundu.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (Mehmet Aslan-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.