banner2
Öne Çıkanlar Harran Üniversitesi ak parti Urfa İbrahim Tatlıses Sanlıurfa Haber

Elektrik sorununu çözemeyen siyasetçilerden sorunları çözeceklerini ummayın

Her gün yüzlerce tepki paylaşımları yapılmasına rağmen çözüm yolunda herhangi bir gelişme olmaması vatandaşlarda bıkkınlık yaptı. "Elektrik sorununu çözemeyen Urfalı siyasetçilerden Urfa sorunlarını çözeceklerini ummayın" diye paylaşım yapan son atak temel lisesi kurucusu İbrahim Karahan, "Çarşı’nın ortasında elektrik yok. Elektrik yoksa niye mesai var aman ha ilgilenmeyin değerli Urfa bürokratları" tepkisini gösterdi.

İşte bu sabah elektrikle ilgili yapılan paylaşımların bazıları: 

ibrahim karahan: Elektrik sorununu çözemeyen Urfalı siyasetçilerden Urfa sorunlarını çözeceklerini ummayın. Micheal faraday şimdi hayatta olsaydı Urfa’yı görseydi elektrikle uğraştığı için Lanet ederdi
Şeyhmus Çakırtaş: Bu kadar elektrik kesintisi neyin nesi? Bu bir tasarruf mu yoksa kaçak kullanima karşı bir önlem mi? Arıza derseniz valla olmaz. Yıllardır bütün direkler, trafolar değişti. Sonuç aynı. Urfa bir türlü kesintisiz cereyan alamadı. Peki kim sorumlu? Dadaş'in üç beş elemanı mi?

Şeyhmus Çakırtaş: Bu ara aslında yıllardır Urfa 'nın en temel sorunu elektiriksizlik. Sınırlarında iki büyük baraj var ama yazın sıcaktan,kışın soğuktan elektrik kesintisi yaşanıyor. Koca kent adeta ortaçaği yaşıyor. Vali ve kaymakamlar sessiz. Topu topu dadaş'a atıyorlar.
ibrahim karahan: Bu karanlıkta başlayan mesai sürprizlerle dolu. Bilin bakalım ne oldu? Çarşı’nın ortasında elektrik yok. Elektrik yoksa niye mesai var aman ha ilgilenmeyin değerli Urfa bürokratları
Şanlıurfa Halkın Nabzı: Sayın Cumhurbaşkanım , Sayın Liderimiz ne olursunuz allah rızası İçin hergün Şanlıurfa 5-6 saat elektrik yok. Arayın 1000 hemşerimizi vallahi hepsi aynı şeyi söyleyecek. Halk perişan.. halk mağdur. Atayın artık kayyumu bu zalimlere ! 

Hatice Canbolat: Urfa’da elektrik problemini çözme projesi yapsın adaylardan biri seçilmezse birşey bilmiyorum. Bu ne abi ya taymin bırtlasa elektrik gidiyor 
Şanlıurfa Halkın Nabzı:  Halk: Karaköprüde Urfa’da tam 4 saattir elektrik yok! Hiç bir bakanın başkanın vekilin düzeltemediğini sizde düzeltemezseniz Urfa’da birşey yaptım diyemezsiniz. 
Showmadrone: @aefakibaba sayın bakanım, urfa elektrik kesintilerinden usandık artık, yok mu sahibi bu memleketin !

Resat Demir: İnsan hakları var mı sizce varsa nerde bir dicle elektrik Urfa ya resmen zulüm ediyor yetkililer bunlarla baş edemiyor
Diogenesis: Kaç yıldır iktidardasınız, ama Urfa marka şehir olamadı. Bırak marka şehir olmayı OSB elektrik parasını ödeyemez hale geldi. Millet elektrik kesintisinden gına geldi. Enerji sorununu çözememiş marka şehir mi olur.?
Urfa sosyal medya: Büyük başkan çözer. Elektrik sorunu sen çocukken de vardı
Urfa Analiz: Değiştirin o zaman. Ne gerekiyorsa yapın. Dedaş elektrik vermesin, şuski su vermesin. Hoş valla, bir köyün tükettiği elektrik su bedeli, sadece bir devlet kurumunun binde biri değil. Devlet kurumları su elektrik bedeli mi ödüyor sanki.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
VATANDAŞ 5 yıl önce

YAZIK BU ŞEHRE SAHİP ÇIKAN YOK BİR TANE FİRMA İLE ADAM AKILLI BAŞ EDİLEMİYOR PARASINI FAZLASIYLA PAŞA PAŞA ÖDÜYORUZ LAKİN HİZMET ALAMIYORUZ. AMA ÇOK ŞÜKÜR YERLİ UÇAĞIMIZ HELİKOPTERİMİZ ARABAMIZ SÜREKLİ ARTAN MİLLİ GELİRİMİZ DÜŞEN ENFLANSYONLARIMIZ VAR NE MUTLU BİZE