banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Elektrik kontağından çıkan yangın evi küle çevirdi

Şanlıurfa Eyyübiye ilçesi Akşemsettin mahallesi 1536. sokakta bulunan bir evde elektrik kontağında çıktığı iddia edilen yangın evi küle çevirdi.

Edinilen bilgilere göre evin içinde ısınan elektrik telleri kontağ yaptı. çıkkan yangın evi sarınca evdekiler kendileini sokağa attı. çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine yangın yerine itfaye aracı geldi.

 İTFAYE ARACI ARIZALI ÇIKTI!

Yangın yerine gelen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi itfaye aracı su sıkmaya çalıştı ancak araç arızalı olduğu için su sıkamadı. daha sonra yangın yerine ikinci bir itfaye aracı ve çok sayıda güvenlik görevlileri sevkedildi.

EVİ YANAN AİLE İLE İTFAYECİLER ARASINDA GERGİNLİK YAŞANDI

İtfaiye araçlarından birisinin arızalı çıkması nedeniyle yangına geç müdahale edildiği için evin küle döndüğünü söyleyen ev sahileri ile itfaiye erleri arasında gerginlik yaşandı. gerginliği araya giren güvenlik güçleri güçlükle yatışırdı.

yaklaşık yarım saat süren yangınn sonrasında ev kullanılmaz hale gelirken. evde bulunan bir çok  şey yandı.

yangın sonrası olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

kaynak: www.balikligol.com

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.