banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Erdoğan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Öğrenci

Elektrik kesintilerine tepkiler devam ediyor

Şanlıurfa'da elektrik kesintilerini protesto eden bir grup çiftçi, yaklaşık 2 saat yol kapatma eylemi yaptı.

Şanlıurfa-Diyarbakır karayolunun kent girişinde toplanan bir grup çiftçi, bölgede sık sık elektrik kesintisi yaşanması nedeniyle mahsullerinin zarar gördüğünü ileri sürerek, karayolunu trafiğe kapattı. Taş ve trafik levhalarıyla yoldaki geçişi yaklaşık 2 saat kapatan grup, bölgeye Vali İzzettin Küçük'ün gelmesini talep etti.

Bunun üzerine olay yerine gelen Vali Küçük ile görüşen çiftçiler, elektrik kesintileri nedeniyle tarladaki ürünlerinin kuruduğunu öne sürdü. Küçük'ün sorunla ilgilendiğini ve öğle saatlerine kadar kesintilerin giderileceğini belirtmesi üzerine kalabalık dağıldı.

Bu arada, otomobilinde hastası olduğunu belirten bir kişi ile grup arasında kısa süreli arbede yaşandı. Söz konusu otomobildeki bir kadının ise fenalaştığı görüldü.

Çok sayıda polis ekibinin sevk edildiği ve uzun araç kuyruğunun oluştuğu karayolu daha sonra ulaşıma açıldı.

Sanliurfaolay

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.