banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Urfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Elektrik Kesintilerine Çare Arıyorlar!

Toplantı sonrasında bir açıklama yaparak Şanlıurfa gündeminde en önemli yeri alan elektrik kesintilerinin mesailerinin de önemli bir bölümünü oluşturduğunu dile getiren Vali Vekili Seçilmiş, konunun çözümü için tüm kurumların büyük bir çaba içerisinde olduğunu belirtti. Vali Vekili Seçilmiş, sadece yerelde kendilerinin değil; konunun çözümü için Ankara’da başta Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik olmak üzere siyasilerin de girişimlerinin olduğunu kaydetti.

Yaşanan kesintilerin vatandaşı, esnafı ve sanayiciyi mağdur ettiği gibi dağıtım şirketini de mağdur ettiğini sözlerine ekleyen Vali Vekili Seçilmiş, bu mağduriyetlerin önlenmesi için bir araya geldiklerini ve bazı önemli kararlar aldıklarını belirtti. Alınan kararlardan bir tanesinin kesintilerin minimize edilmesi olduğunu söyleyen Vali Vekili Seçilmiş, fabrikalara da kesinlikle kesinti yapılmayacağının altını çizdi. Vali Vekili Seçilmiş, alınan bir diğer kararın ise vatandaşın kendisini hazırlaması ve gerekli tedbirleri alabilmesi adına, yapılacak olan kesintilerin tarihinin Dedaş tarafından bir ay önceden bildirilmesi olduğunu ifade etti.

Kesintilerin sona erdirilmesi içinse Ankara’da çalışmaların devam ettiğini sözlerine ekleyen Vali Vekili Seçilmiş, vatandaşlardan da bir ricada bulunarak: “Hak aramak bir özgürlük ama haklarını ararken şiddete başvurmamalılar. Bizlere de biraz zaman tanımalılar. Bu konuyu özellikle vatandaşlarımızdan rica ediyoruz. Ankara ve tüm kurumlarımız sorunun çözümü için seferber olmuş durumda, sorunun çözümü için uğraşıyorlar” dedi.

Makamda yapılan toplantıya Vali Vekili Ramazan Seçilmiş’in yanı sıra; İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Ünsal Bulut, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Eyüp Sabri Ertekin ve Dedaş İl Müdürü Esin Eroğlu katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.