banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Suruç Şanlıurfa Balıklıgöl

Elektrik kesintileri halkı mağdur etmeye devam ediyor

Viranşehir ilçesinde elektrikte yaşanan dalgalanma ( kiriz ) ve yaşanan kesintiler nedeniyle halk mağduriyetler yaşarken en büyük mağduriyeti de esnaf ve çitçiler yaşıyor. Esnaf yaşanan dalgalanma ve kesintilerden dolayı iş yapamaz duruma geldi.

Yaşanan elektrik sıkıntılardan dolayı ilçe esnafı zarar ederken müşteriler de büyük sıkıntı yaşıyor.

Viranşehir’in Derik Caddesinde esnaflık yapan Fadıl Şan elektrikte yaşanan dalgalanma ve kesintiler nedeniyle iş yapamadıklarını belirterek,  “Ürünlerimiz çöpe gidiyor.  Dondurucu dolaplarımızda sık sık bozuluyor. Bozulmayanlar da soğutmuyor. Elektrik faturalarımızı da düzenli ödüyoruz.  Yetkililerin bir an önce bu sorunu çözmesi lazım.  “ dedi.

Viranşehir’in Kışla Mahallesinde beyaz eşya tamirciliği yapan İbrahim Halil Dolaş ise, “ Yaşanan dalgalanma ve kesintilerden dolayı iş yapamadığımız gibi müşteri de kaybediyoruz. Müşteriye bir saat sonra gel diyoruz. Fakat elektrik olmadığından veya düzensiz olduğundan müşteri akşama kadar beklemek zorunda kalıyor. DEDAŞ özelleştiğinden beri kimseyi muhatap bile almıyor. Kesinti önceleri hiçbir anons yapılmıyor. Bu durumda hem iş yapamıyoruz ve hem de müşteriye mahcup oluyoruz” ifadelerine yer verdi.

İlçenin sanayi sitesinde esnaflık yapan Seydi Kutlu  da bir an önce sorunun çözülmesini istediklerini söyleyerek, “ Biz bu sorunun çözülmesini istiyoruz. Kesintilerden dolayı büyük mağduriyet yaşıyoruz. İşlerimiz alt üst olmuş durumda. Müşteriye karşı büyük mahcubiyet yaşıyoruz. Bu sıkıntı nedeni ile zararımız çok büyük.”  Şeklinde mağduriyetlerini dile getirdi. (Sabri Acet-İLKHA)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.