banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Elektrik Kesintileri DEDAŞ'ı harekete geçirdi


Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş (Dicle EDAŞ) enerji nakil hatlarında enerjinin sorunsuz olarak dağıtımı ve olası arızalar sonucu meydana gelebilecek kesintileri en az düzeye çekmek için, planlı, periyodik bakım çalışmaları gerçekleştiriyor.
Yapılan değerlendirmeler sonucu iş ve çevre güvenliği açısından da dikkate alınan talepler, öncelik sırasına göre bakım ve onarım programı kapsamına alınırken, Dicle EDAŞ İşletme Bakım ve Proje Tesis Müdürlüklerine bağlı tüm birimler yeni tesis ve bakım onarım faaliyetlerine yoğunlaştı. Şanlıurfa il merkezi ile Haliliye ve Eyyübiye ilçelerinde tehlikeli hatların onarımı, yeni tesis çalışmaları ile birlikte havai hatların yer altına alınması işlemleri sürdürülüyor.
PERİYODİK BAKIM VE YENİ TESİS ÇALIŞMALARI
Şanlıurfa ili ve ilçelerinde 2015 yılında 53 milyon TL tutarında yatırım planlayan Dicle EDAŞ, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Dicle EDAŞ İşletme Bakım ve Proje Tesis Müdürlüklerin yapacağı çalışmalar nedeniyle Harran Kapı caddesi, Fuzuli sokak, Kalkan Camisi civarı Mağaralar röle trafosu ve Tepe mahallesinde tehlikeli hatların onarım çalışmaları sürüyor.  Kurtuluş mahallesinde Kazancı Bedih ve Mumcular sokağında yeni tesis yapım çalışmaları ile Şanlıurfa -1 trafo merkezinden fider-1 Evren sanayi-1 ve fider2 Evren sanayi 2 havai hatlarının yer altına alınması çalışmaları ise devam ediyor.
TEİAŞ KESİNTİYİ YAPARKEN, DİCLE EDAŞ BAKIM YAPACAK
Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi’nin (TEİAŞ), 17 Mayıs Pazar günü Hilvan Trafo Merkezinde yürüteceği çalışmalar için 8 saatlik elektrik kesintisi yapacak. Bu durumdan yararlanacak olan Dicle EDAŞ Şanlıurfa İl Müdürlüğü, Hilvan’da Cuma günü yapılması planlanan trafo üstü OSOS pano montaj çalışmalarının tarihini değiştirdi ve kesintisinin yaşanacağı Pazar günü yapma kararı aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.