banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

Elektrik faturası yüksek gelince DEDAŞ'ta çatıya çıktı VİDEO

Şanlıurfa’da bir kişi icraya tuttuğu  tarlayı sulamak için su kuyusunun  elektriğine 105 bin TL fatura gelince, Elinde benzin ve gaz dolu bir tüple Tedaş binasına çıkarak sesini duyurmak istedi.
Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçesinde oturan Abdülkerim Çelik’e iddiaya göre kaçak kuyu kullandığı gerekçesi ile 105 bin lira ceza geldi. Abdülkerim Çelik ise sabah saatlerindeŞanlıurfa’ya gelerek DEDAŞ binasına gitti. Adına kayıtlı tarla olmadığını tarlada  icar ile çalıştığını iddia eden Çelik, derdini kimseye anlatamadı.
Elinde bir bidon benzin ve içi gaz dolu bir tüple birlikte tedaş binasına çıkarak kendini ve tedaş binasını yakmak istedi. Olay yerine çok sayıda polis, İtfaiye, Ambulans intikal ederken itfaiye atlama ihtimaline karşı branda açtı. Yaklaşık 45 dakika çatıda kalan Çelik, polisle pazarlığında , ikna edilip aşağı indirildi.
Aşağı inen ve elinde benzin bidonunu bırakan Çelik “ Çiftçilere destekleme bana ceza  Ankara Dedaş ekibi gelmiş bana 105 bin lira ceza kesmiş , Benim  tarlam yok icara ile  tuttuğum tarladan bana 105 bin lira fatura geldi.  vali bey’le görüştüm şimdi onu çözmeye gidiyorum dedi” olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Kaynak: Urfahaber24.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.