banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Elazığ'da semt pazarlarına yeni düzenleme

Vatandaşların daha kolay alışveriş yapması için Belediye ekipleri tarafından sürekli denetlenen semt pazarlarında çalışmalar devam ediyor. Elazığ Belediyesi ile Pazarcılar Derneği’nin birlikte yapmış olduğu çalışmayla pazarcı esnafları bundan sonra tek tip yelek giyecek. Tek tip yeleklerle pazarcı esnaflarının vatandaşlar tarafından fark edilmesi daha rahat olurken esnafların, belirlenen kurallara uyması ve denetlenmesi sağlanacak. Ayrıca semt pazarlarında düzenin sağlanması amacıyla şehir merkezinde bulunan tüm semt pazarlarına sarı çizgi çizildi. Semt pazarlarına çizilen sarı çizgileri pazarcı esnafı geçemeyecek. Çizilen çizgilerle esnafların tezgâhları aynı hizada olduğu için vatandaşlar da semt pazarlarında kolay alışveriş yapma imkânına kavuşacak.

Semt pazarlarında yapılan yeni düzenlemeler hakkında açıklamalarda bulunan Pazarcılar Derneği Başkanı İlhan Karakaş, pazarcı esnaflarının tek tip yelek giyilmesini olumlu karşılandığını ifade ederek pazarcıların tek tip yelek giymesiyle vatandaşların pazarda kiminle muhatap olacağını daha rahat anlayacağını söyledi.

Karakaş ayrıca, şehir merkezinde bulunan tüm semt pazarlarında tertip ve düzenin sağlanması   çok önemli olduğunu vurgulayarak çizilen çizgiler sayesinde vatandaşlar rahatlıkla pazarda alışveriş yapma imkanına kavuştuğunu söyledi. (Sinan Bilici-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.