banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Haliliye Viranşehir Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi

El yapımı patlayıcı elinde patladı

Şırnak Valiliğinden yapılan açıklamaya göre Cizre ilçesinde bir şahsın el yapımı patlayıcının elinde patlaması sonucunda yaralandığı belirtildi.

Yapılan açıklamada Yaralı şahsın sağ elinin bileğinden koptuğu  ve sol ayak bileğinden yaralandığı belirtildi.

Valilik açıklamasında,  “12.09.2015 günü saat 09.45 sıralarında ilimiz Cizre ilçesinde bir vatandaşımız aracı ile seyir halindeyken, tanımadığı kişiler tarafından durdurulmuş ve yaralı (1) şahıs tanımadığı kişiler tarafından aracına bindirilmiş olup, yaralı şahsı Cizre Devlet Hastanesi'ne ulaştırmıştır. Cizre Devlet Hastanesi'nden alınan bilgilere göre yaralının sağ elinin bileğinden koptuğunu ve sol ayak bileğinden yaralandığı görülmüş olup, ilk müdahalenin ardından Diyarbakır Araştırma Hastanesi'ne sevk edilmiştir. “ denildi.

Açıklamanın devamında, “Şahsın el yapımı patlayıcının elinde patlaması sonucunda yaralandığı değerlendirilmektedir.“ ifadeleri kullanıldı.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.