banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP ak parti

EL-RUHAda Muhtarlarla Buluştu

Sivil Toplum Kuruluşu(STK) Toplantıları kapsamında, El Ruha Oteli’nde düzenlenen toplantıda, Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, 14 mahalle muhtarıyla bir araya geldi.

     

Toplantıya, Göller, Tepe, Gümüşkuşak, Kendirci, Pınarbaşı, Türkmeydanı, Beykapısı,  Kurtuluş, Hekimdede, Yusufpaşa, Kadıoğlu, Ulucami, Bıçakçı VE Yenimahalle Muhtarlarının katıldığı toplantıda, Başkan Fakıbaba, mahalle muhtarlarıyla fikir alışverişinde bulundu.

     

Özellikle mahalle sorunlarının konuşulduğu toplantıda muhtarları dinleyen Belediye Başkanı Dr Ahmet Eşref Fakıbaba, toplantıda yaptığı açıklamada tüm mahallelerde Eksik ve Yarım kalan, alt ve üst yapı hizmetlerini en kısa zamanda, tamamlamak ve programlamak için bir araya geliyoruz, Bu çalışmalarla En Kısa Sürede tüm eksikleri bitirim mahallerden çıkacağız dedi

       

     Toplantıya, Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’nın yanı sıra Başkan Yardımcıları M.Fevzi Yücetepe, İbrahim Güllüoğlu, M. Emin İzol, Mahmut Kırıkçı, Mustafa Aydın ve Ahmet Al ile icracı birim müdürleri ve birim sorumluları katıldı.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.