banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

El Kaide bağlantılı kişilerin listesi güncellendi

 Resmi gazetede yayımlanan karara göre, “El Kaide ile Bağlantılı Tüzel Kişi, Kuruluş ve Organizasyonlar" listesi güncellendi. Yayımlanan listeye 14 kişinin ismi eklenirken bir kişinin ise bilgisi güncellendi.

Karara göre listeye eklenen kişilerin isimleri şu şekilde sıralandı; “Ahmed Abdullah Salih El Hazmari El Zahrani, Azzam Abdullah Zureyk El Malid El Subhi, İbrahim Süleyman Hamad El Hableyn, Maysar Ali Musa Abdullah El Cuburi,  Abdurrahman Muhammed Mustafa El Kaduli, Abdurrahman Halif Ubeyd Cuday El Enizi, Şafi Sultan Muhammed El Acmi, Anders Cameroon Ostensvig Dale, Seyfullah Bin Hüseyin, Anas Hasan Hattab, Emilie Konig, Kevin Guiavarch, Ömer Diyabi, Abdurrahman Bin Umayr El Nuaymi.”

Ayrıca listede ismi bulunan İyad Agali isimli şahsın ise bilgileri güncellenirken listeye Tunus'ta faaliyet gösteren Ensar El Şeria ile Lübnan, Suriye ve Arap Yarımadası'nda faaliyet gösteren Abdullah Azzam Tugayları isimli iki örgüt ismi eklendi.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.