banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der toz Sugeldi Candeias

EKİNCİ’DEN KADIOĞLU VE YENİ MAHALLEYE MÜJDE!

Eyyübiye Belediyesi tarafından bir alanın kamulaştırılıp yıkımının gerçekleştiği bölgeye bay- bayan taziye evi, 2 adet muhtarlık binası ve 2 adet belediye birimi inşa edilecek.

Merkez ve kırsal mahallelerdeki çalışmalarını aralıksız sürdüren Eyyübiye Belediyesi vatandaşların takdirini toplamaya devam ediyor. Belirlenen program dâhilinde sürdürülen çalışmaların yanı sıra, vatandaşlardan gelen talepleri de anında yerine getiren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Kadıoğlu ve Yeni Mahalle’de ikamet eden vatandaşların taziye evi ve muhtar evi sorununa da neşter vurdu. Kadıoğlu mahallesinde kamulaştırılan bir alanın yıkımı yapılarak çalışmalara başlayan Eyyübiye Belediyesine bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bu alanda bay-bayan taziye evleri, 2 adet muhtarlık bürosu ve 2 adet belediye birimini kısa sürede hayata geçirmeyi planlıyor. Bay- bayan taziye evlerinin 200 metre kare olarak planlandığı alanda muhtarlık evleri de 35 metre karelik alanları kapsayacak. Yine kamulaştırılıp yıkımı yapılan alanda vatandaşların belediye hizmetlerinden daha aktif yararlanması için zabıta karakolu ve vezne olmak üzere 2 adet belediye birimi de inşa edilecek.

Kamulaştırılan ve yıkımı gerçekleştirilen alanda incelemelerde bulunan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, çalışmaların kısa sürede tamamlanması için ilgililere talimat verdi. İlçe sınırları içinde yaşayan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak, taleplerine anında cevap vermek adına gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Başkan Ekinci, vatandaşların hizmetin en iyisine layık olduğunu dile getirdi. Başkan Ekinci açıklamasında şunları söyledi; ‘’Eyyübiye ilçemizde bulunan Büyükyol Mahallesinde bir alanı kamulaştırdık. Bu alanda Kadıoğlu Mahallemizin ve Yeni mahallemizin bazı ihtiyaçları var bunları gidereceğiz. İki muhtarlık için muhtar büroları, diğer tarafta bay, bayan taziye evi, burada vatandaşlarımızın belediye ile ilgili işlerini giderebilecekleri birimler için güzel bir projemiz var. Şuanda buraları kamulaştırdık. Kısa bir süre içerisinde de inşaatına başlayacağız. Bu taziye evleri, muhtar büroları ve belediye birimlerinde içerisinde bulunduğu bu kompleksi de halkımızın hizmetine sunacağız"

Belediye Meclis Üyesi Mustafa Korkmaz ise, "Gerçekten de mahallemizin bu hizmete ihtiyacı vardı. Burada 3 mahallemizin taziye evi yoktu. Bunlar Bıçakçı, Kadıoğlu ve yeni mahallerimizdi. Sağ olsun Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci bu konuda çok duyarlı davrandı. Allah başkanımızdan razı olsun, çok büyük ihtiyacı giderdi. Mahallemizin adına Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. ‘’ Dedi.

Kadıoğlu Mahalle Muhtarı Mehmet Küçük de, "Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci’ye mahallemize yapmış olduğu bu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum" açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.