banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Ekinci, Urfa’nın kurtuluşunu kutladı

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci yayınladığı mesajında, Milletimizin bağımsızlığına olan tutkusu, yurdun dört bir yanında olduğu gibi, bundan tam 94 yıl önce Şanlıurfa’da da tezahür ettiğini anımsatarak, şu ifadelere yer verdi, “Kahramanlarıyla tarih içerisindeki görevini fazlasıyla yerine getirmiş ve milletimizin bağımsızlığından asla vazgeçmeyeceğini bir kez daha tüm Dünyaya kanıtlayarak büyük destanın üzerine düşen bölümünü yazıp, düşmanı topraklarımızdan kovmayı başardılar.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve dualarla yâd ederken, Allah'tan aziz milletimize bir daha o karanlık günleri yaşatmamasını diler, Şanlıurfa'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 94.yıl dönümünü kutlar, tüm hemşehrilerimize sevgi ve saygılarımı sunarım.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.