banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

EKİNCİ, TEBRİKLERİ KABUL EDİYOR


Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından ilçe parti binasında AK Partili Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün, yönetim kurulu üyeleri ve partililer halkın tebrikleri kabul etti.

Seçim sonuçları hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, “Eyyübiye ilçemizde Belediye Başkanlığını yüzde 55,4 oyla kazanmamız halkımızın Ak Partiye, Başbakanımıza sahip çıkmasının en güzel göstergesidir. Halkımız hizmet için iktidar partisini seçmiştir. Bizler de birlik beraberlik içerisinde iktidarın da desteğiyle Eyyübiye için gece gündüz canla başla çalışarak seçimler öncesinde verdiğimiz vaatleri yerine getireceğiz. Yerel seçimlerde partimize oy veren, vermeyen tüm halkımıza teşekkür ediyorum. Allah bizleri utandırmasın" Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.