banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

EKİNCİ TALİMAT VERDİ, FEN İŞLERİ HAREKETE GEÇTİ

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kentin dört bir tarafında devam eden yol yapım çalışmalarının son durağı Kubacık ve Ulu Mahallesi oldu.  Belediyeye bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yıllardır bozuk yol nedeniyle sıkıntı yaşayan Kubacık ve Ulu Mahallesi sakinlerinin taleplerini yerine getirdi.

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe sınırları içerisinde bulunan merkez ve kırsal mahallelerde üst yapı ve yol yapım çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Bozuk yol nedeniyle özellikle kış aylarında çamurdan geçilemeyen Kubacık ve Ulu Mahallesinde ekiplerin yaptığı çalışmalar vatandaşların takdirini topladı.

Eyyübiye Belediyesi Fen İşler Müdürlüğüne bağlı bulunan ekipler Yaşar Mahallesinin ardından Kubacık ve Ulu Mahallelerine de el attı.  Bu bağlamda Fen İşler Müdürlüğüne bağlı ekipler geçtiğimiz hafta başlayan ve devam eden kırsal köy içi yol çalışmaları kapsamında vatandaşlardan gelen talepler öncelikli olmak üzere belli bir program dâhilinde kırsala yatırıma devam ediyor. Gerekli olan üst ve alt yapı için iş makineleriyle kırsala çıkarma yapan Eyyübiye Belediyesi stabilize yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Eyyübiye Belediyesi Fen İşler Müdürlüğüne bağlı ekiplerinin çalışmalarını takdirle karşılayan vatandaşlar Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür ettiler. Çalışmaların devam ettiği alanda uzatılan mikrofonlara açıklama yapan Kubacık Mahallesi sakinlerinden Ahmet Aslan ‘’Eyyübiye Belediyesi’nin çalışmalarından dolayı çok teşekkür ederiz. Buraları bir bataklıktı, her taraf çıkılamaz haldeydi. Şuanda çok güzel çalışmalar yapılıyor. Daha önce böyle güzel hizmetler beklemiyorduk. Bu hizmetlerinden dolayı başta Sayın belediye başkanımız Mehmet Ekinci’ye, ve başkan yardımcılarına çok teşekkür ediyoruz. “ dedi.

Taleplerinin anında yerine getirilmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren bir başka mahalle sakini Hasan Kubacık ise  ‘’Eyyübiye belediyesine hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Bizleri bu çamurdan, bataklıktan kurtardıkları için, mahallemize hizmetler getirdiği için teşekkür ediyoruz. Allah kendilerinden razı olsun.” İfadesini kullandı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.