banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der

Ekinci; ‘Köyler arası, otoban tarzı yollar var’

Ama şuan da geldiğimiz noktada, köyler arasında otoban tarzı yollar var’ dedi.

Kırsal mahalle gezileri sırasında birçok kırsal mahalle ziyaretlerini bu çevre yolu üzerinden yapan Başkan Ekinci, gitmekte olduğu araçtan inerek yapılan yolu inceledi ve açıklamada bulundu.

Başkan Ekinci; “Yaklaşık 50 metre genişliğindeki çevre yolunda açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, “gördüğünüz gibi bu yol, şehirlerarası bir yol değildir. Bu yol bizim burada Eyyübiye ilçesinden, Harran’dan Viranşehir’e gelirken yeni yapılan bir turizm yoludur. 2002 yılı öncesinde bu yollar şehirlerarasında yoktu. Ama şuan da geldiğimiz noktada, köyler arasında otoban tarzı yollar vardır. Bu güzel hizmetlere bizleri eriştirenlerden Allah razı olsun diyorum. İnşallah ileri ki zamanlarda çok daha güzel hizmetlere hep beraber kavuşacağız. Bu yollarda onun işareti ve belirtisidir.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.