banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen ilçe Mardin

EKİNCİ ÇARŞI ESNAFIYLA BİRARAYA GELDİ

Meclis Üyesi Bilal Tekatlı ve bazı birim amirleriyle Eyyübiye İlçesinde birçok çarşı pazarı gezen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, sorunları yerinde görüp, çözümü noktasında gerekli talimatları yetkililere iletti. Esnafın sıkıntı ve sorunları dışında çevre temizliğini de gözden geçiren Başkan Ekinci, esnafla aralarında geçen diyaloglarında, ‘daha temiz bir Eyyübiye için gece gündüz çalışıyoruz, çalışmalarımıza da devam edeceğiz’ ifadelerini kullandı.


İsotçular Pazarı, Bedesten Pazarı, Attar Pazarı, Ucuzluk Pazarı, Kazancılar Çarşısı, Kuyumcular Çarşısı, Bakırcılar Çarşısı, Medine Pasajı, Ayakkabıcılar Çarşısı, Haşimiye Meydanı gibi birçok çarşı pazarı Başkan Ekinci, esnafın yoğun ilgisi ile karşılaştı.


EKİNCİ’YE SARILARAK SEVGİSİNİ GÖSTERDİ
Esnaf gezisi sırasında uzaktan gelen bir sese kulak veren ve o sese yönelip karşısında küçük bir çocuğu görüp tebessüm eden Başkan Ekinci, küçük çocuğun kendisine sevgi gösterisinde bulunup sarılmasına karşılık verdi. Televizyon, sosyal medya gibi iletişim araçlarında Başkan Ekinci’yi takip ettiğini ve ilk kez esnaf gezisi sırasında canlı gördüğünü ifade eden küçük çocuk, sevgisini ona sarılarak gösterdi. Şaşkın bakışlar arasında yaşanan bu güzel olay, Başkan Mehmet Ekinci’yi ve beraberindekilerinİ duygulandırdı.


Yaklaşık 3 saat süren esnaf gezisi sonrası bir açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci; “Sabahtan beridir çarşı esnafımızı geziyoruz, halkın nabzını en iyi tutabilen yer çarşıdır, burada ilçemizin ve ilimizin farklı yerlerinde yaşayan insanlarımız esnaflık yapıyorlar ve bu insanlarımız sabahın erken saatlerinde gelip dükkanlarını açıyorlar. Bizde özellikle eksiklikler konusunda esnafımızı dolaşarak onlardan gelen talepleri karşılamaya çalışıyoruz. Bugün onlardan birini daha yaşadık, güzel bir gezi oldu. Vatandaşlardan ve esnaflardan gelen sorunları ilgili birimlerimize ilettik, halkımızın içerisinde olmaya devam edeceğiz.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.