banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen ilçe Mardin

Ehliyetler artık randevu ile alınacak
Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü yaptığı açıklamada; “Trafik Tescil Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen “Sürücü Belgesi verilmesi” ile ilgili işlemlerde 30.05.2012 tarihinden itibaren internet üzerinden randevu sistemine geçilecektir.

 

 

Sürücü belgesi ile ilgili işlem yaptırmak isteyen vatandaşlarımız bu tarihten itibaren İl Emniyet Müdürlüğümüze ait www.sanliurfa.pol.tr internet adresinin sol tarafında bulunan “Online Trafik Randevu Sistemi” başlıklı linke tıklamak suretiyle vatandaşlık numarası ile randevu alabilecek, randevu iptali ve sorgulaması yapabilecektir. Sürücü belgesi müracaatı sırasında hazır bulundurulması gereken belgelerin neler olduğu aynı linkte bulunan “gerekli belgeler” alt başlığından öğrenebilecektir.

 

İnternet üzerinden online randevu verilmesi şu an için sadece sürücü belgesi işlemleri ile sınırlıdır. Trafik Tescil Şube Müdürlüğünde verilen diğer hizmetlerin yürütülmesinde online randevu sistemine geçilmesi ile ilgili alt yapı çalışmaları sürdürülmektedir” denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.