banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Balıklıgöl Balıklıgöl

Ehliyet sorgusu: 8 Gözaltı

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler dün gece uygulama yaptı. Divanyolu Caddesi ve Haşimiye Meydanı arasında uygulama yapan polis, güzergahtan geçen araçları ve motosikletleri durdurarak, ehliyet ve ruhsat kontrolü yaptı. 

 

Uygulama sırasında bir motosiklet sürücüsünü de durduran polis, motosikletin plakasız ve ruhsatsız olduğunu tespit etti. Polis ekipleri bunun üzerine trafik polisine haber verdi. Olay yerine gelen trafik polisinin motosiklet sürücüsüne ceza yazdığı sırada, ismi öğrenilemeyen motosiklet sürücüsü polis ekipleri ile tartışmaya başladı.

 

Çıkan tartışma büyüyünce motosiklet sürücüsü yakınlarını telefonla arayarak haber verdi. Bunun üzerine olay yerine gelen motosiklet sürücüsün yakınları polislerle tartışmaya başladı.  Çıkan tartışma sonucu olay yerine takviye ekip istendi. Kısa sürece olaya müdahale etmeyi başaran polis ekipleri 8 kişiyi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma ise devam ediyor.

 Mehmet Kılınç / GAPHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.