banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Eğitim Sen'den bantlı eylem
Eğitim Sen Şanlıurfa Şubesi üyesi yaklaşık 100 kişilik bir grup Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan Eğitim Sen Şube Binası’ndan “Baskılar bizi yıldıramaz,” AKP’nin imanı kaça sattın vatanı,”  “Direne direne kazanacağız” sloganları atarak Karakoyun İş Merkezi’ne kadar yürüdü. 

 

Burada toplanan grup adına basın açıklamasını yapan Şanlıurfa Eğitim Sen Şube Sekreteri Hasan Kılıçoğlu, Şanlıurfa’da 27 eylül tarihinde Eğitim Sen ve İHD Şubesine yapılan baskınlarına dikkat çekti. Eğitim Sen Şube Başkanı Halit Şahin, İHD Başkanı Cemal Babaoğlu, İHD Yöneticisi Müslüm Kına ve Eğitim Sen üyesi 3 kişinin tutuklandığını hatırlatarak bu tutumun hukuki olmadığını ve keyfi olduğunu düşündüklerini söyledi.

 

Kılıçoğlu, “Eğitim-öğretim yılının başında öğrencileri öğretmensiz bırakmak hangi akla hizmet etmektedir? Tüm velilerinizi ve duyarlı kesimleri, öğrencilerimizin mağduriyetinin giderilmesinde, bizimle dayanışma içerisinde olmasını bekliyoruz. Emek, demokrasi ve barış mücadelesini bugünlere kadar taşıyan Konfederasyonumuz KESK, tüm hukuksuz ve meşru olmayan uygulamalara karşı, bundan sonra mücadeleye devam edecektir.” dedi.

 

AĞIZLARINI BANTLADILAR

Burada Eğitim Sen Şanlıurfa Şube Sekreteri Hazan Kılıçoğlu tarafından yapılan açıklamanın ardından burada toplanan grup ağızlarını siyah bantlarla kapattılar. Ağızlarını bantlayarak 10 dakikalık oturma eylemi yapan grup olaysız bir şekilde dağıldı.

GAPHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.