banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Urfa

EĞİLMEZ; “ÇİFTÇİLERİMİZİN LEHİNE GÜZEL GELİŞMELER OLDU”

Ak Parti Şanlıurfa İl Danışma Meclisi toplantısı, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdülkerim Gök, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Celalettin Güvenç,  İl Koordinatörü Ahmet İnal, İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, İl Gençlik Kolları Başkanı, İl Kadın Kolları Başkanı, Ak Parti İlçe Teşkilatları, Gençlik ve Kadın Kolları Başkan ve Yürütme Kurulu üyeleri, AK Parti İlçe Belediye Başkanları, Belediye Meclisi üyeleri ve partililerin katılımıyla gerçekleştirildi.

 Toplantının açılışında, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in ve katılamayan AK Parti Şanlıurfa Milletvekillerinden gelen mesajlar okundu. Ardından divan kurulu oluşturuldu. 

 Toplantının açılış konuşmasını AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez yaptı. 

Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları konusundan teşkilatların hassas olmasını isteyen Eğilmez; “22 Haziranda yapılacak sandık kurulları için tüm teşkilatlarımızın hassasiyet göstermeli. Biz nasıl ki yerel seçimlerde Türkiye’de derece yaptıysak, bu toplantılar sonrasında en iyi derece yapmalıyız. Burada en büyük görev ilçe başkanlarımıza düşüyor. İlçe başkanlarımız koordinasyonu sağlayacaklar. Belediye Başkanları Belediye meclis Üyeleri ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımız bu konuda ilçe başkanlarımızı destekleyecekler” dedi.

 “ÇİFTÇİLERİMİZİN LEHİNE GÜZEL GELİŞMELER OLDU”

Elektrik sorununa da değinen İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Bu arada çiftçilerimiz lehine çok güzel gelişmeler oldu. Çiftçilerimizin harcadığı elektriklerin yüzde 80’ini devlet karşılıyor. Artık bundan sonra çiftçilerimizin gidip DEDAŞ’la sözleşme imzalaması lazım. Son olarak danışma meclisimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Gelecek olan Ramazan ayının bizlere hayır ve bereket getirmesini temenni ediyorum” dedi.

  “ŞANLIURFA İÇİN AŞKLA ÇALIŞIYORUZ”

İl Danışma Meclisinde söz alan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdülkerim Gök; “Tüm milletvekili arkadaşlarımızla beraber seçildiğimiz günden beri Şanlıurfa için aşkla şevkle çalışıyoruz. Biz günlerdir Şanlıurfa’nın elektrik sorununu çözmek için uğraştık. Elhamdülillah bu çalışmalarımız meyvesini verdi. Ve bu sorun çözüldü. AK Parti ve Başbakan Erdoğan hiçbir zaman aldatan olmadı, tepeden bakmıyoruz. Sorun çözme odaklı bir siyasetle halka hizmet ediyoruz” dedi.

 Toplantı, İl Koordinatörü Ahmet İnal'ın konuşmasıyla basına kapalı olarak devam etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.