banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Eğilmez, 'Buraya Kadar' dedi

 

İl Başkanlığında Teşkilat üyeleri ve Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık'ın da katılımı ile gerçekleştirilen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Başkan Av. Yusuf Eğilmez, Eyyübiye ilçe başkanlığına aday olan İsmail Demirtaş ve Haliliye İlçe Başkan adayı Mehmet Canpolat'ın kongrelerinin Cuma Günü yapılacağını hayırlara vesile olmasını diledi.

Cumartesi günü Milli Eğitim Konferans Salonunda  Milletvekili M. Kasım Gülpınar'ın, ‘Dava Şuur’u ve Gençlik’ konulu konferans vereceğini belirten Başkan Eğilmez, tüm gençleri davet etti.

Yaklaşan il kongresinde aday olmayacağını dile getiren Başkan Eğilmez; "Yaklaşık 4 yıl AK Parti İl Başkanı olarak görev yapmaktayım. bu süreçte bir genel seçim, bir yerel seçim, cumhurbaşkanlığı seçimi, iki il kongresi yaptık. Bunun yanında yaklaşık olarak 10 kez Başbakanımızı ilimizde misafir ederek programlar düzenledik. 4 yıl boyunca Şanlıurfamıza hizmet için gecemizi gündüzümüze kattık. Bu görev bizim için onurlu bir görev, şerefli bir görevdi. Bu süreçte bürokrat, siyasetçi bir çok arkadaşımızla çalıştık. çok şükür bugüne kadar hep güzel şeyler yaşadık. Bu makamlar ilanihaye durulacak makamlar değildir. Muhakkak bir gün bu makamları bu nöbeti başka arkadaşlara yola arkadaşlarımıza devretmenin zamanı geliyor, bu olmalıdır. Bunun neticesinde yine biz genel merkezimizde Salı günü Genel Başkan Yarımcımızla, Bölge ve İl Koordinatörümüzle yaptığımız istişareler neticesinde 4 Ocak 2015 tarihinde yapılacak olan il kongremize il başkanlığına aday olamayacağım.

Bu görevimizin bittiği anlamına gelmez. Her zaman partimizin ve arkadaşlarımızın emrinde olacağız. Bundan sonrada davamızın daha da güçlenmesi için elimizde en geliyorsa fazlasıyla yapmaya çalışacağız. Şimdiden İl Başkanı olacak arkadaşımızı kutluyorum. Benden önce il başkanlığı yapan arkadaşlarımız nasıl ki partimize illimize hizmet ettilerse bundan sonra başkan olacak arkadaşımız aynen devam edecektir. Bu vesile ile Cumhurbaşkanımız ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu, Genel Başkan yardımcımız özelikle Ekrem Erdem ve Süleyman Soylu, Bakanımıza Faruk Çelik ve Milletvekillerimiz, bugüne kadar birlikte çalıştığımız ilçe başkanlarımız, belediye başkanımız, başta Erkan Sözen ağabeyimiz olmak üzere tüm yönetim Kurulu Üyelerimiz, Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız, bütün AK Partililere bu görevi daha rahat ve huzurlu yaptığım için çok teşekkür ediyorum" diyerek basın mensuplarına ve tüm Şanlıurfalılara teşekkür etti.

Başkan Yusuf Eğilmez, gazetecilerin sorusu üzerine milletvekilliği yorumunun erken olduğunu belirtti.

www.balikligol.com

VİDEO

 

Anahtar Kelimeler:
Yusuf EğilmezAdayOlmayacak
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.