banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP Urfa Balıklıgöl PapeAlioune Ndıaye Kırgızistan milli takımı

Eğilmez; Allah Böyle Acılar Bir Daha Yaşatmasın

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, olay dolayısıyla bir başsağlığı mesajı yayımlayarak olayda hayatını kaybeden madencilere Allah’tan rahmet; kederli ailelerine sabırlar diledi.

Tüm Türkiye olarak bu elim olay karşısında tek yürek olarak acıları paylaştıklarını belirten Başkan Eğilmez; “Manisa’nın Soma ilçesinde bir kömür ocağında meydana gelen patlama sonrasında hayatını kaybeden emekçi kardeşlerime Allah’tan rahmet; kederli ailelerine sabırlar diliyorum. Yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum. Allah, bir daha böyle acılar yaşatmasın. Milletimizin başı sağ olsun. Maden kazası nedeniyle belediyelerimizin tüm müzik etkinlikleri, konser, festival, şölen ve eğlence programları iptal edilmiştir. Malatya ilimizde 17 Mayıs 2014 Cumartesi günü düzenlenecek olan Bölge Gençlik Şöleni programı da yapılmayacaktır” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.