banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP ak parti

Ebeveyn ve çocuklar sağlık için yürüdü

 Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne ait tesislerde gerçekleştirilen 2014 Sağlıklı Yaşam ve Hareket Yılı kapsamında “Anne, Baba ve Çocuklarla Yürüyoruz, Balon Uçurtma” etkinliğine, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Fatih Mehmet Aslan, Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Dr. Murat KOÇ, sağlık çalışanları, eşleri ve çocukları katıldı.

Etkinlikte balon, uçurtma, su ve sağlıklı yaşam ile ilgili broşürler dağıtılarak yeterli, dengeli beslenme ve düzenli fiziksel aktivitenin sağlık için önemi konularında bilgilendirme yapıldı. Dağıtılan balon ve uçurtmalar çocuklar tarafından kapışıldı.

Etkinlikle ilgili konuşan Dr. Aslan, sağlıklı bir yaşam temennisinde bulunarak “Bu etkinlikler ile tüm aile fertlerinin hareketli yaşamı ve düzenli fiziksel aktiviteyi yaşamlarının bir parçası haline getirmeye hedefliyoruz.”dedi. (Hüseyin İçli – İLKHA)
 






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.