banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

Durmuşlar: Polise bravo!


Durmuşlar, önceki yıllarda rafa kaldırılmış dosyaların yeniden incelenerek bugüne kadar 3 faili meçhul cinayetin çözümlendiğini söyledi.
Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar'ın Şanlıurfa'ya atanmasının ardından geçmişe yönelik olan faili meçhul cinayetlerin aydınlatılması için Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği tarafından özel bir operasyon ekibi kurulmasının ardından faili meçhul cinayetler çözülmeye başlandı. Kurulan ekip, raflarda tozlanmış dosyaları indirdi. Bu dosyalar daha sonra kurulan ekip tarafından masaya yatırılarak faili meçhul cinayetlerin aydınlatılması için çalışma başlatıldı.
Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, 3 yıldır sonuçlanmayan ve 8 aydır devam eden anne ve oğlunun öldürülmesi çalışmasının sonuçlandığını belirterek, "Bu önemli bir çalışma. Arkadaşlarımı kutluyorum. Cinayetin yakınları olan aileye de tekrar başsağlığı diliyorum. Uzun süredir devam eden bir çalışmaydı ve sonuçlandı. Bu çalışmalarımız devam edecek. İlimizin huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden, elimizdeki bütün imkanları kullanarak, vatandaşlarımızın can ve mal emniyeti için çalışmalarımız devam edecek.
Bu da önemli bir çalışmadır bizim için. Gerçekten çözülmesi beni de memnun etti. Emeği geçen bütün arkadaşları tebrik ediyorum, çalışmalarında başarılar diliyorum
" dedi.
Yeni kurulan ekibin son bir yıl içerisinde 3 faili meçhul cinayeti çözdüğü bildirildi.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.