banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Duraklardaki halk bilinçlendirildi

    Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi önünde kurulan stantta Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mahmut Kırıkçı, duraklarda duran vatandaşları  ve halk otobüsün içindeki yolcuları bilgilendirdi.
    Sosyal Belediyecilik çalışmaları kapsamında Madde Bağımlıları ve uyuşturucuyla mücadele konusunu ela alan Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi hizmet binası önünde kurduğu stantlarda vatandaşlara bilgilendirme broşürü dağıtıyor.
    Vatandaşların taktirini toplayan çalışmayla birlikte Ailelerin madde bağımlılığı ve uyuşturucu hakkında bilgi sahibi olması hedefleniyor.
    Büyükşehir Belediyesi olarak madde bağımlılığı konusunda çalışma başlattıklarını ifade eden  Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mahmut Kırıkçı, “Madde Bağımlılığıyla ilgili başlattığımız projeyle Ailelerin ve toplumdaki her ferdin dikkatini çekmek için sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında bilgilendirme yaparak vatandaşlara ulaştık. Günümüzde madde bağımlılığı önemli bir problem toplum ve aileler için buna dikkat çekmek, aileleri uyarmak ve    ailelerin çocuklarıyla nasıl iletişime geçmesi ile onların takibini sağlamak adına projemizi sürdürüyor. Arkadaşlarımızla birlikte broşürler dağıtıp bir takım faliyetler yürüteceğiz. Verilen desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
    AK Parti Şanlıurfa Uyuşturucuyla Mücadele Komisyon Başkanı Hasan Suyun ise, “AK Parti Şanlıurfa il teşkilatı olarak kurulan Uyuşturucuyla mücadele komisyonunda vatandaşlarımıza ulaşmaya çalışıyoruz. inşallah vatandaşlarında verdiği desteklerle madde bağımlılığını sonlandıracağız” dedi.
    AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı Ahmet Başak, “Uyuşturucuyla mücadele, terörle mücadeleden daha zor.  Kendi çocuklarımıza sahip çıkmamız için ve annelerin ağlamaması için hep birlikte bu konunun üzerinde durmamız lazım” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.