banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen ilçe Mardin

Dünya Gazeteciler Günü

Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Koçak mesajında, Türkiye’nin ilk özel fikir gazetesi olan Tercüman-ı Ahval’in yayın hayatına başladığı 21 Ekimin her yıl “Gazeteciler Bayramı” olarak kutlandığını hatırlattı.

Çok önemli bir kamu hizmetini yerine getirirken hayatını kaybeden basın çalışanlarına Allah’tan (C.C) rahmet dileyen Koçak, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar temenni etti.

Koçak, “Halkın haber alma hakkını tesis için çalışan, insanların talep ve ahvalini yönetenlere ulaştırarak kamunun hakkını koruyan, kamu yönetiminin etkin çalışmasını sağlayan basınımızın toplum hayatındaki yeri ve önemi izahtan varestedir. Zaman içinde hem teknolojik, hem insan kaynağı ve hem de etik değerler bakımından terakki eden basınımızın bundan sonra da bu gelişimini devam ettirerek milletimize ve insanlığa hizmet edeceğine bütün kalbimle inanıyorum. Bu gün vesilesi ile her gün birlikte çalıştığımız tüm basın çalışanlarına ve mensuplarımıza sağlık, mutluluk ve başarı dolu günler temenni ediyorum.” diye konuştu. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.