banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Haliliye Viranşehir Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi

Dün kazada ölen genç kızın bugün düğünü olacaktı

Mardin’in Kızıltepe ilçe merkezi girişi üç yol kavşağında, çekici TIR ile özel otomobilin çarpıştığı kazada otomobilde bulunan 2 kız kardeş hayatını kaybetmiş, 1’i ağır 3 kişide yaralanmıştı. Hayatını kaybeden genç kızın bugün düğünün olduğu ortaya çıktı.

Damat adayı Vedat Er, bugün yapılacak düğünleri için erkek ve kız kardeşleri ile gelin ve kız kardeşiyle birlikte düğün hazırlığı yaptıkları esnada kaza geçirdikleri ortaya çıktı.

Abdulkadir Çokan yönetimindeki 01 ZR 583 plakalı çekici TIR ile Vedat Er yönetimindeki 47 PA 252 plakalı özel otomobil, Kızıltepe ilçe merkezi girişindeki üç yol kavşağında çarpışmıştı. Meydana gelen kazada gelin adayı Roza Kılınçaslan ve kız kardeşi Edibe Kılınçaslan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti.

Kazada yaralanan Damat Adayı Vedat Er, kardeşi Delil Er ile ağır yaralanan kız kardeşleri Mizgîn Er’in tedavileri ise hâlen devam ediyor.

Kazada hayatını kaybeden gelin adayı ile kız kardeşi İmamköy (Evdilimamé) Mahallesi’ndeki mezarlıkta akrabaları tarafından gözyaşları içerisinde yan yana toprağa verildi. (Mehmet Aslan- İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.