banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen ilçe Mardin

Son Dakika! Erdoğan Darbe ile ilgili halka sesleniyor

Dün gece saat 22:00 sıralarında bir grup ordu mensubu tarafından girişilen darbe girişimi için halk sokaklara indi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise sabaha kadar sokakları terk etmeyen halka sesleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Atatürk Havalimanı'nda konuşuyor...

"Vur de vuralık, Öl de ölelim sloganlarıyla karşılanan Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

Biz kutlu yürüyüşün temsilcisiyiz. Bu milletin parasıyla alınan silahları bu millete yöneltecek kadar alçaklar!

Paralel yapının ne olduğu dün akşam ortaya çıktı. Bu beden bu canda oldukça yapamayacağımız hiçbir şey yoktur. Ama dik duracağız. Sağlam duracağız. Asla bunlara prim vermeyeceğiz.

PENSİLVANYA'YA SESLENİYORUM: SIKIYSA MEMLEKETİNE GEL

Buradan Pensilvanya'ya da sesleniyorum. Bu ümmete, bu millete yaptığın ihanet yeter. Eğer sıkıysa memleketine gel. Bu milletin ve ümmetin güçlenmesini hazmedemiyorlar. ama isteseler de istemeselerde Allah nurunu tamamlayacaktır.

THY SEFERLERİ BAŞLADI

THY seferleri başladı. Ankara'da biraz sıkıntı var o da giderilecek. buradan sizlere sesleniyorum. durum normalleşene kadar buradan ayrılmak yok. 

Ben bütün vatandaşlarıma teşekkür ediyorum. bugün sizlerle beraberim. konuşmaları sırasında kalabalık hep bir ağızdan "dik dur eğilme bu millet seninle"  sloganları attı.

 Onbinlerce vatandaşa seslenen Erdoğan bu alanda ayrılmamalarını tembihledi.

 www.balikligol.com 

Anahtar Kelimeler:
ErdoğanCumhur Başkanı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.