banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

DTP Ş.urfa İlçe Başkanıydı


Olay, Kamberiye Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, kapatılan DTP'nin eski Şanlıurfa Merkez İlçe Teşkilatı Başkanı Sinan Sürmeli (60), arkadaşı Emin K.'den (51) 11 bin TL borç aldı ve borcunu ödemeyince icralık oldu. İcra yolu ile parasını tahsil edemediği öne sürülen Emin K. ile Sinan Sürmeli arasında gerginlik yaşandı. Bunun üzerine Emin K.'nin oğlu İbrahim Halil K.'nin Sürmeli'nin aracına zarar verdiği, "155 Polis İmdat" hattını arayan Sürmeli'nin olayı ihbar ettiği iddia edildi. Olay yerine
giden polis ekiplerinin incelemesinin ardından Sürmeli, şikayetçi olduğunu ifade ederek, olay yeri yakınındaki Sarayönü Polis Merkezi'ne geleceğini bildirdi. Polis merkezine gitmeden Emin K. ve oğluyla karşılaşan Sürmeli, şahıslarla tartışmaya başladı. Çıkan kavgada bıçakla yaralanan Sürmeli, olay yerine çağrılan ambulansla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Sürmeli, doktorların bütün müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.
Olayın ardından polis ekiplerince suç aleti bıçakla yakalanan Emin K. ve oğlu gözaltına alındı. Hastaneye akın eden Sürmeli'nin yakınları sinir krizleri geçirirken, Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Şanlıurfa İl Başkanı İbrahim Ayhan ve partililerde hastaneye geldi.
Sürmeli'nin cenazesinin, yarın sabah Eğitim ve Araştırma Hastane morgundan alınarak Akpınar Köyü'ne bağlı Koma mezrasında toprağa verileceği bildirildi.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.