banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya karbonmonoksit Balıklıgöl

DR. Korkmaz'dan 11 Nisan mesajı

  OP. DR. KORKMAZ’DAN 11 NİSAN MESAJI

 

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Op. Dr, İzzet Korkmaz, Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 91. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı Yayınlamış olduğu mesajda bütün Şanlıurfalıların, 11 Nisan Kurtuluş bayramını kutladı.

 

 Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Korkmaz; Mesajında şu sözlere yer verdi:

 

‘Aziz Urfalılar, başta On İkiler olarak bilinen kahramanlarımız olmak üzere, savaşan atalarımız, 91 yıl önce Şanlıurfa’mızın kurtuluşu için bir ölüm-kalım mücadelesine girmişlerdir. Cephede omuz omuza mücadele vermişlerdir. Sayısız şehit vererek bu cennet topraklarını bizlere vatan olarak bırakmışlardır. Hepimiz, şehit kanlarıyla sulanmış bu aziz toprakların sakinleri ve aynı zamanda bir bütünün ayrılmaz parçalarıyız.

 

Tek gayemiz; güç birliğimizden doğan enerjimizi, Güneydoğunun kadim kenti olan Şanlıurfa’mızı en çağdaş şekliyle onu inşa etmek, sonra da emanet aldığımız bu coğrafyayı geleceğin sahipleri olan çocuklarımıza miras bırakabilmektir. Herkes bilsin ki Urfa’mız, bu yoldaki yürüyüşünü emin adımlarla sürdürmektedir. Bu uğurda üzerimize düşen her şeyi yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz.

 

Siz hemşerilerimizin de, Urfa’mızı geleceğe taşıdığımız bu yolculukta, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yanımızda görmek istiyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle 11 Nisan Şanlıurfa’nın Düşman işgalinden kurtuluşu olan “11 Nisan Kurtuluş Bayramını” kutlar; şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle bir kez daha anar; hepinize, sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir gelecek dilerim’

 

www.balıklıgöl.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.