banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan Enver Sedat Yahlizade

Dr. Aksoy; “Bu seçim, Türk ve Kürt kardeşliği için önemli”


Beraberinde AK Parti Bozova ilçe Başkanı Av. Mehmet Akgün ile birlikte öncelikle seçim bölgesi Bozova ilçesi mahalleleri başta olmak üzere Haliliye ilçesi, Halfeti ilçesinde Kanaat Önderleri esnaf, muhtar ve seçmenle bir araya gelen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Dr. Fatih Aksoy, gerek seçim çalışmalarını gerekse sorunları dinliyor.
AK aday Aksoy, Bozova’nın en büyük mahalleleri Yaslıca, Yaylak, Eskinve diğer mahallelerde seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Dr. Fatih Aksoy, “Özellikle Bozova ilçemiz AK Partimizin yeniden kalesi olacak. 1 Kasım seçimleri Türkiye’nin geleceğini ilgilendiren bir seçim olduğu için halkımıza, vatandaşımıza seçimin özellikle Türk ve Kürt halkının kardeşliği için önemli olduğunu anlatmaya çalışıyoruz. Bu seçim gerçekten çocuklarımızın, torunlarımızın geleceğini belirleyen bir seçim. Bu anlamda halkın daha sağduyulu davranması gerektiği ve oyunu doğru kullanacağından eminiz. AK Parti iktidarının 13 yılda yaptığı hizmetleri de hatırlatıyoruz.Her gittiğimiz bölgede esnafımızı ziyaret ederek 1 Kasım seçimlerinde AK Partiye destek istedik. Allah’ın izniyle ve hemşehrilerimizin de desteğiyle AK Parti olarak 12 Milletvekili ile Şanlıurfa’yı TBMM’de temsil edeceğiz”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.