banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Balıklıgöl Balıklıgöl

Dost-Der'den Mardin Barosu'na ziyaret

Mardin’de yürüttüğü İslami faaliyetleriyle adından sıkça söz ettiren Mardin Dostluk Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Dost-Der) Başkanı Fesih Memiş, yönetim kurulu üyeleriyle beraber Mardin Barosu Başkanlığına seçilen Avukat Çelebi Araz’ı ziyaret etti.

Dost-Der Başkanı Memiş ve beraberindekileri Mardin Barosu Başkanı Avukat Çelebi Araz ve yeni önetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

Dost-Der Başkanı Memiş, yeni yönetime muvaffakiyetler dileyerek, “Barolar, ayrım yapmadan zulüm kimden gelişe gelsin zulme tepki gösterip mazlumun elinden tutmalıdır. Barodan beklentimiz,  meselelere ideolojik bakmaksızın adaletin tesisi için çabalamasıdır.” dedi.     

Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Mardin Barosu Başkanı Avukat Çelebi Araz, “Malumunuz daha yeni görevi devraldık ve birçok önemli mesele bizi bekliyor. Bizler elimizden geleni yapacağız. Özellikle toplumu ilgilendiren konularda duyarlılığımızı artıracağız.” diye konuştu.

Sıcak bir atmosferde gecen ziyaret ikramların ardından sona erdi. (M. Salih Keskin – İLKHA)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.