banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Dost-Der'den DBP'li belediyeye tepki

Diyarbakır'da DBP'li Yenişehir Belediyesi Kadın Politikalar Müdürlüğü tarafından şehir merkezinde asılan peygambere hakaret içerikli billboardlara tepkiler gelmemeye devam ediyor.

Mardin’de faaliyet yürüten Dostluk Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Dost-Der), yaptığı yazılı açıklamada, söz konusu hakaretin kabul edilemez olduğu belirtildi. Açıklamada, “Müslümanlar için malımızdan, canımızdan ve dünyadaki her şeyden daha değerli olan Peygamber Efendimize yapılan bu çirkin saldırıyı nefretle kınıyoruz.” denildi.

Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi; “Hz. Peygamber bizim için her şeyden daha önemlidir. Hz. Peygamber bizler için vazgeçilmezdir. O bizim annemizden, babamızdan, eşimizden, ailemizden, malımızdan her şeyimizden daha kıymetli ve değerlidir. Ona yapılan bir hakareti asla kabul edemeyiz. Allah'ın Resulüne ve Müslümanların en değerli şahsiyetine dil uzatanları rabbim dillerini kurutacaktır.” (M. Salih Keskin – İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.