banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Domuz gribinden öldüğü iddia edilen şahısla ilgili açıklama

Van’da geçtiğimiz günlerde H1N1 (Domuz Gribi) şüphesiyle tedavi altına alınan M.A (35) adlı şahsın hayatını kaybetmesiyle ilgili Halk Sağlığı Müdürlüğü’nden yazılı bir açıklama geldi.

Açıklamada, söz konusu hastanın yapılan muayenesinde gripten şüphelenilmesi olsa bile yapılan tahlil ve tetkiklerde gribe dair kesin bir kanıt bulunamadığı ve incelemelerin devam ettiği ifade edildi.

Konuyla ilgili olarak Van Halk Sağlığı Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, “Van’ın Çaldıran ilçesinden Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaşı Tıp Fakültesine 01 Ocak 2016 tarihinde saat 20.45 de ateş ve yaygın vücut ağrısı şikâyetlerinden yatış yapan M. A (35) isimli vatandaşımız 02 Ocak 2016 tarihinde saat 11.00’de vefat etmiştir. Hastanın yapılan muayenesinde gripten şüphelenilmesi olsa bile yapılan tahlil ve tetkiklerde gribe dair kesin bir kanıt bulunamamıştır. İncelemeler devam etmektedir.” denildi.

Öte yandan M.A’nın Van Çaldıran İlçesi Kuskunkıran Mahallesinde ikamet ettiği, bir okulda İŞKUR elemanı olarak çalıştığı ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.