banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Urfa Haber Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

Dolandırıcılığın böylesi görülmedi VİDEO
Olay; saat 14.30'da Sarayönü Mahallesi Divanyolu Caddesi üzerinde bulunan bir kuyumcuda meydana geldi. İddiaya göre, bankadan 5 bin 600 TL. çeken 25 yaşındaki Pınar Işık, altın almak için kuyumcuya doğru yürümeye başladığı sırada henüz isimleri tespit edilemeyen 2 kişi tarafından takip edildi. Bu sırada kuyumcuya giren kadın'a yanaşan bir kişi kadına, 'üzerinizde pislik var, temizleyin' diyerek uyarıda bulundu.

Mehmet K., isimli kuyumcuya giren kadın, üzerindeki pisliği temizlemek için kuyumcudan müsaade alarak, lavaboya girdiği sırada çantasını masanın üstüne bıraktı. Bu sırada kuyumcunun kalabalık olmasını fırsat bilen zanlı, içeri girerek masa üstünde duran kadının çantasını alarak kaçtı.

Lavabodan çıkan kadın çantasının yerinde olmadığını görünce şok geçirdi. Kuyumcuda çantanın olmadığı anlaşılması üzerine güvenlik kamerası kayıtları incelendi. Görüntülerde alışveriş yapıldığı sırada bir kişinin içeri girip masa üzerinde duran Pınar Işık'ın çantasını alıp daha sonra çıktığı tespit edildi. Çantasında 5 bin 600 TL. ile kimliği bulunan kadın, polise ihbarda bulundu.

Olay yerine gelen ekipler, kuyumcuda ve bitişiğinde bulunan işyerlerindeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek, 2 şüphelinin eşkalini belirledi. Henüz kimlikleri belirlenmeyen 2 kişinin yakalanması için polis arama çalışmalarına başladı. Pislik taktiğiyle çantasını hırsızlara kaptıran genç kadın ise ifadesi alınmak üzere Sarayönü Polis Merkezine götürüldü.




Olayla ilgili olarak soruşturma sürdürülüyor.



Kanalurfa.com
Haberin Videosu:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.